Forthnet.gr
e-bill

Εξυπηρέτηση Πελατών

Κληρώσεις

Καλωσορίσατε στις ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ!

 

Κάθε μήνα, διοργανώνουμε αποκλειστικά για εσάς, μεγάλες κληρώσεις για μοναδικά ταξίδια, εισιτήρια για αθλητικά και πολιτιστικά θεάματα, προϊόντα τεχνολογίας & πολλά ακόμα πλούσια δώρα...

 

Μέσω της υπηρεσίας, μπορείτε να δείτε τις κληρώσεις που τρέχουν αυτή την περίοδο, αυτές που έχουν ήδη λήξει και τους νικητές, ιστορικό με αυτές στις οποίες έχετε συμμετάσχει, αναλυτικές πληροφορίες & φυσικά τους όρους συμμετοχής.

 

Για λόγους ασφαλείας, θα χρειαστεί να εισάγετε τον κωδικό πληρωμής Forthnet ή Nova, ο οποίος αναγράφεται στο λογαριασμό σας. Εναλλακτικά, οι συνδρομητές Nova θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον αριθμό της κάρτας Nova.

 

Επιλέξτε την κλήρωση που σας ενδιαφέρει και προκαλέστε την τύχη σας, απλά με ένα κλικ! Καλή επιτυχία!

Λίστα κληρώσεων

 

Προϊόν Ψυχαγωγίας  Παιδικά καλοκαιρινά σετ Star Wars!

Η Nova δίνει το προνόμιο σε 10 τυχερούς συνδρομητές να κερδίσουν απο ένα παιδικό καλοκαιρίνο σετ Star Wars απο την εταιρία Stamion!

Η κλήρωση πραγματοποιείται σε   ημέρες και  

Δώρα:

 • 10 Σετ Star Wars
 • Νιώσε σαν πραγματικός Star Wars ήρωας!
   

  Προϊόν Ψυχαγωγίας  Βιβλίο:Οι γυναίκες στην παραλία!

  Η Nova δίνει το προνόμιο σε 5 τυχερούς συνδρομητές να κερδίσουν απο ένα βίβλιο "Οι γυναίκες στην παραλία" απο τις εκδόσεις Μεταίχμιο!

  Ένα συναρπαστικό θρίλερ με πρωταγωνίστριες τρεις πολύ διαφορετικές γυναίκες των οποίων οι ζωές δοκιμάζονται. Οι πορείες τους θα διασταυρωθούν και θα τις οδηγήσουν στη σκοτεινή πλευρά της πραγματικότητας: εκεί όπου ο νόμος δεν έχει καμιά ισχύ και το κακό κυβερνά πίσω από τα προσχήματα του πολιτισμού.

  Η κλήρωση πραγματοποιείται σε   ημέρες και  

  Δώρα:

 • 5 Βιβλία
 • Κερδίστε βιβλία απο τις εκδόσεις Μεταίχμιο!
   

  Εισιτήρια  Green 2Day Festival!

  Η Nova δίνει το προνόμιο σε 30 τυχερούς συνδρομητές να κερδίσουν απο μια διπλή πρόσκληση για τo "Green 2Day Festival" στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη.

  Στόχος του Φετσιβάλ είναι η ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων, με τη συμμετοχή φορέων που δραστηριοποιούνται σε θέματα περιβάλλοντος, μέσα από πράξεις και ιδέες που αφορούν και προβάλλουν την αρμονική-ισορροπημένη σχέση ανάμεσα στον άνθρωπο και τη φύση.

  Η κλήρωση πραγματοποιείται σε   ημέρες και  

  Δώρα:

 • 60 Διπλές προσκλήσεις
 • Κερδίστε προσκλήσεις για το 1ο"Green 2Day Festival"
   

  Προϊόν Ψυχαγωγίας  Αγώνας "Run Together"!

  Η Nova δίνει το προνόμιο σε 10 τυχερούς συνδρομητές να κερδίσουν απο μια διπλή συμμετοχή για τον 2ο αγώνα "Run Together" στο Ολυμπιακό Σταδίο στις 7 Ιουνίου!

  Οι συμμετέχοντες θα τρέξουν σε ζευγάρια με τον ίδιο αριθμό, αλλά ο καθένας με διαφορετικό chip χρονομέτρησης. Για να θεωρηθεί ότι ένα ζευγάρι τερμάτισε επιτυχώς, θα πρέπει να τερματίσουν απαραίτητα και οι 2 δρομείς. Ως χρόνος τερματισμού του ζευγαριού υπολογίζεται ο χρόνος του συμμετέχοντα που τερματίζει δεύτερος. Σημασία δεν έχει τόσο ο χρόνος τερματισμού, αλλά η άθληση μέσα από έναν διασκεδαστικό αγώνα.

  Η κλήρωση πραγματοποιείται σε   ημέρες και  

  Δώρα:

 • 10 προσκλήσεις
 • Για το 2ο αγώνα "Run together"
   

  Προϊόν Ψυχαγωγίας  Φωτόσπαθα Star Wars!

  Η Nova δίνει το προνόμιο σε 10 τυχερούς συνδρομητές να κερδίσουν απο ένα φωτόσπαθο Star Wars της εταιρίας Hasbro!

  Tο απόλυτο αξεσουάρ του ηρωικού Jedi και του κακού Sith.
  H μοίρα του γαλαξία είναι στα χέρια σου, άρπαξε το φωτόσπαθό σου και δώσε μάχη!

  Η κλήρωση πραγματοποιείται σε   ημέρες και  

  Δώρα:

 • 10 Φωτόσπαθα Star Wars
 • Νιώσε σαν πραγματικός Star Wars ήρωας!
   

  Εισιτήρια  Παράσταση: "Ηλέκτρα"

  Η Nova δίνει το προνόμιο σε 100 τυχερούς συνδρομητές να κερδίσουν απο μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση "Ηλέκτρα" στο θέατρο Badminton.

  Η Ηλέκτρα αποτελεί μια σπουδή πάνω στις έννοιες της εκδίκησης, της μεταμέλειας και της Δικαιοσύνης. Το έργο παρακολουθεί το ανόσιο σχέδιο της Ηλέκτρας και του αδερφού της Ορέστη. Ο Ορέστης φτάνει στο Άργος, όπου ζει φτωχή και αποδιωγμένη η Ηλέκτρα. Σκοπός του είναι να την πείσει να σκοτώσουν τη μητέρα τους, την Κλυταιμνήστρα, για να την εκδικηθούν επειδή σκότωσε τον Αγαμέμνονα, τον πατέρα τους. Βήμα βήμα, τα δυο αδέρφια βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους .....

  Η κλήρωση πραγματοποιείται σε   ημέρες και  

  Δώρα:

 • 100 προσκλησεις
 • το Θέατρο Badminton σας προσκαλεί να γνωρίσετε μια σπουδαία πόλη, μια σπουδαία παράδοση, ένα σπουδαίο έργο.
   

  Εισιτήρια  Coca- Cola ELITE NEON CUP 2015!

  Η Nova δίνει το προνόμιο σε 1 τυχερό συνδρομητή να κερδίσει ένα διπλό VIP εισιτήριο για τον τελικό του Coca - Cola Elite Neon Cup 2015!

  Για δεύτερη συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Κέντρο Παιάνιας ,το απόλυτο τουρνουά για ακαδημίες Κ15 στην Ελλάδα!

  Η κλήρωση πραγματοποιείται σε   ημέρες και  

  Δώρα:

 • 1 Διπλό Εισιτήριο
 • Κερδίστε εισιτήρια για Coca -cola Elite Neon Cup!
   

  Εισιτήρια  Εισιτήρια "!deon"!

  Η Nova δίνει το προνόμιο σε 100 τυχερούς συνδρομητές, να κερδίσουν από ένα διπλό εισιτήριο για να απολαύσουν την ταινία της επιλογής τους, στους κινηματογράφους Odeon!

  Η κλήρωση πραγματοποιείται σε   ημέρες και  

  Δώρα:

 • 100 Διπλές προσκλήσεις
 • Κερδίστε προσκλήσεις για τους κινηματογράφους Odeon
   

  Προϊόν Ψυχαγωγίας  Βιβλίο: Pulp!

  Η Nova δίνει το προνόμιο σε 5 τυχερούς συνδρομητές να κερδίσουν απο ένα βίβλιο του Τσαρλς Μπουβοσκι "Pulp" απο τις εκδόσεις Μεταίχμιο!

  Το Pulp είναι ο φόρος τιμής του Μπουκόβσκι στις ιστορίες με κλέφτες και αστυνόμους, με σημαδεμένους γορίλλες που κουβαλάνε το σιδερικό τους ακόμα και στην τουαλέτα και με ιδιωτικούς ντετέκτιβ που βρίσκονται στο χείλος του αλκοολισμού....

  Η κλήρωση πραγματοποιείται σε   ημέρες και  

  Δώρα:

 • 5 Βιβλία
 • Κερδίστε βιβλία απο τις εκδόσεις Μεταίχμιο!
   

  Εισιτήρια  SL: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ

  Δηλώστε τώρα συμμετοχή και διεκδικήστε 1 απο τα 7 διπλά εισιτήρια για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής των Play Off της Super League: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Π.ΑΟ.Κ.. που θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαϊου.

  Novasports όλα για την ομάδα σου!

  Η κλήρωση πραγματοποιείται σε   ημέρες και  

  Δώρα:

 • 7 Διπλά Εισιτήρια

 • Απολαύστε όλο το ελληνικό πρωτάθλημα μόνο στα κανάλια Novasports
  1 2
  © FORTHNET 2015, Αll Rights Reserved | Αναζήτηση | Επικοινωνία Google+