Forthnet.gr
e-bill

Εξυπηρέτηση Πελατών

Κληρώσεις

Καλωσορίσατε στις ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ!

 

Κάθε μήνα, διοργανώνουμε αποκλειστικά για εσάς, μεγάλες κληρώσεις για μοναδικά ταξίδια, εισιτήρια για αθλητικά και πολιτιστικά θεάματα, προϊόντα τεχνολογίας & πολλά ακόμα πλούσια δώρα...

 

Μέσω της υπηρεσίας, μπορείτε να δείτε τις κληρώσεις που τρέχουν αυτή την περίοδο, αυτές που έχουν ήδη λήξει και τους νικητές, ιστορικό με αυτές στις οποίες έχετε συμμετάσχει, αναλυτικές πληροφορίες & φυσικά τους όρους συμμετοχής.

 

Για λόγους ασφαλείας, θα χρειαστεί να εισάγετε τον κωδικό πληρωμής Forthnet ή Nova, ο οποίος αναγράφεται στο λογαριασμό σας. Εναλλακτικά, οι συνδρομητές Nova θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον αριθμό της κάρτας Nova.

 

Επιλέξτε την κλήρωση που σας ενδιαφέρει και προκαλέστε την τύχη σας, απλά με ένα κλικ! Καλή επιτυχία!

Λίστα κληρώσεων

 

Προϊόν Ψυχαγωγίας  Παιχνίδια Pro Evolution Soccer 2015!

Η Nova και η Forthnet δίνουν το προνόμιο σε 80 τυχερούς συνδρομητές, να κερδίσουν απο ένα παιχνίδι Pro Evolution Soccer 2015 και μία μπάλα ποδοσφαίρου!

Η κλήρωση πραγματοποιείται σε   ημέρες και  

Δώρα:

 • 80 παιχνιίδια& 80 μπάλες

 • Κερδίστε παιχνίδια Pro Evolution soccer!
   

  Ταξίδι  Ταξίδι στο Λονδίνο!

  Η Nova και η Forthnet δίνουν το προνόμιο σε 1 τυχερό συνδρομητή, να κερδίσει ένα μοναδικό ταξίδι για 2 άτομα στο Λονδίνο και να ζήσει την γιορτή των Χριστουγέννων στην πιο κοσμοπολίτικη και λαμπερή πόλη του κόσμου!

  Η κλήρωση πραγματοποιείται σε   ημέρες και  

  Δώρα:

 • 1 Ταξίδι!

 • Ζήστε τη γιορτή των Χριστουγέννων στο Λονδίνο!
   

  Εισιτήρια  Παράσταση: "Η Πεντάμορφη και το Τέρας"!

  Η Nova και η Forthnet δίνουν το προνόμιο σε 60 τυχερούς συνδρομητές, να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση "Η Πεντάμορφη και το Τέρας" στο Μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης.

  Η Πεντάμορφη και το Τέρας είναι η κλασική ιστορία της Μπελ και του Τέρατος, που στην πραγματικότητα είναι ένας νεαρός πρίγκιπας τον οποίο καταράστηκε μια μάγισσα. Αν το Τέρας καταφέρει να μάθει ν' αγαπά και ν' αγαπιέται, τότε τα μάγια θα λυθούν και θα ξαναβρεί την πραγματική του μορφή. Αν το Τέρας δεν μάθει το μάθημά του, αυτός και όλο του το σπίτι θα είναι καταραμένοι για πάντα.

  Η κλήρωση πραγματοποιείται σε   ημέρες και  

  Δώρα:

 • 60 Διπλές προσκλήσεις

 • Ζήστε την Εμπειρία του Αυθεντικού Brodway Μιούζικαλ!
   

  Εισιτήρια  Eurocup: ΠΑΟΚ - ΜΠΟΥΤΟΥΣΝΟΣΤ

  Δηλώστε τώρα συμμετοχή και διεκδικήστε από 1 απο τα 3 διπλά εισιτήρια για τον αγώνα των ομίλων της 5ης αγωνιστικής του Eurocup ΠΑΟΚ - ΜΠΟΥΤΟΥΣΝΟΣΤ!

  Η κλήρωση πραγματοποιείται σε   ημέρες και  

  Δώρα:

 • 3 Διπλά Εισιτήρια

 • Κερδίστε εισιτήρια για τον αγώνα του Eurocup!
   

  Προϊόν Ψυχαγωγίας  Παιχνίδια Football Manager 2015!

  Η Nova και η Forthnet δίνουν το προνόμιο σε 30 τυχερούς συνδρομητές, να κερδίσουν απο ένα παιχνίδι Football Manager 2015!

  To Football Manager είναι η πιο ρεαλιστική και συναρπαστικότερη προσομοίωση της διαχείρισης του ποδοσφαίρου, βάζοντας σας στην καυτή θέση κάθε συλλόγου σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και τα μεγαλύτερων πρωταθλήματων της Ευρώπης.

  Η κλήρωση πραγματοποιείται σε   ημέρες και  

  Δώρα:

 • 30 παιχνιίδια

 • Κερδίστε παιχνίδια football Manager 2015!
   

  Εισιτήρια  Παράσταση: "Σμύρνη μου αγαπημένη"!

  Η Nova και η Forthnet δίνουν το προνόμιο σε 80 τυχερούς συνδρομητές, να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στο "ΘΕΑΤΡΟΝ" www.theatron254.gr, του κέντρου πολιτισμού "Ελληνικός κόσμος" "Σμύρνη μου Αγαπημένη"!

  Η ανεπανάληπτη ζωή της κοσμοπολίτισσας πρωτεύουσας της Ιωνίας από την εποχή του Α’ παγκοσμίου πολέμου μέχρι το τέλος της πόλης. Η πολιτισμική κοινωνία της Σμύρνης, ο μαγικός τρόπος ζωής, η κουζίνα και η μουσική που συνδυάζουν αρμονικά τα στοιχεία όλων των εθνοτήτων αλλά και οι κρυφές δυσαρμονίες τους, περνούν μέσα από τις προσωπικές ιστορίες των ηρώων.

  Η κλήρωση πραγματοποιείται σε   ημέρες και  

  Δώρα:

 • 80 Διπλές προσκλήσεις

 • Κερδίστε προσκλήσεις για την παραστάση "Σμύρνη μου Αγαπημένη"!
   

  Εισιτήρια  Παράσταση: "Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες"

  Η Nova και η Forthnet δίνουν το προνόμιο σε 25 τυχερούς συνδρομητές, να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση του Κβθε www.ntng.gr , "Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες" στο Βασιλικό θέατρο.

  Πόσος χρόνος χρειάζεται για τον γύρο του κόσμου;
  Ογδόντα ημέρες στοιχηματίζει ο Φιλέας Φογκ και η περιπέτεια αρχίζει !...

  Η κλήρωση πραγματοποιείται σε   ημέρες και  

  Δώρα:

 • 25 Διπλές προσκλήσεις

 • Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση του ΚΒΘΕ!
   

  Εισιτήρια  Παράσταση "Συνέβη και του χρόνου"

  Η Nova και η Forthnet δίνουν το προνόμιο σε 15 τυχερούς συνδρομητές, να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση του Κβθε www.ntng.gr ,"Συνέβη και του χρόνου" στο Βασιλικό θέατρο!

  Μία από τις πιο επιτυχημένες κωμωδίες του Άλαν Έικμπορν, όπου τρία ζευγάρια συναντιούνται στις κουζίνες τους τρεις διαδοχικές παραμονές Χριστουγέννων και μέσα από συζητήσεις και εκμυστηρεύσεις αποκαλύπτουν τα κρυφά τους πάθη και τους φόβους τους...

  Η κλήρωση πραγματοποιείται σε   ημέρες και  

  Δώρα:

 • 40 Διπλές προσκλήσεις

 • Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση του ΚΒΘΕ!
   

  Εισιτήρια  Εισιτήρια Odeon!

  Η Nova και η Forthnet δίνουν το προνόμιο σε 60 τυχερούς συνδρομητές, να κερδίσουν από ένα διπλό εισιτήριο για να απολαύσουν την ταινία της επιλογής τους, στους κινηματογράφους Odeon!

  Η κλήρωση πραγματοποιείται σε   ημέρες και  

  Δώρα:

 • 60 Διπλά Εισιτήρια!

 • Κερδίστε εισιτήρια για τους κινηματογράφους Odeon!
  © FORTHNET 2014, Αll Rights Reserved | Αναζήτηση | Επικοινωνία