Forthnet.gr
e-bill

Εξυπηρέτηση Πελατών

Κληρώσεις

Καλωσορίσατε στις ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ!

 

Κάθε μήνα, διοργανώνουμε αποκλειστικά για εσάς, μεγάλες κληρώσεις για μοναδικά ταξίδια, εισιτήρια για αθλητικά και πολιτιστικά θεάματα, προϊόντα τεχνολογίας & πολλά ακόμα πλούσια δώρα...

 

Μέσω της υπηρεσίας, μπορείτε να δείτε τις κληρώσεις που τρέχουν αυτή την περίοδο, αυτές που έχουν ήδη λήξει και τους νικητές, ιστορικό με αυτές στις οποίες έχετε συμμετάσχει, αναλυτικές πληροφορίες & φυσικά τους όρους συμμετοχής.

 

Για λόγους ασφαλείας, θα χρειαστεί να εισάγετε τον κωδικό πληρωμής Forthnet ή Nova, ο οποίος αναγράφεται στο λογαριασμό σας. Εναλλακτικά, οι συνδρομητές Nova θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον αριθμό της κάρτας Nova.

 

Επιλέξτε την κλήρωση που σας ενδιαφέρει και προκαλέστε την τύχη σας, απλά με ένα κλικ! Καλή επιτυχία!

Λίστα κληρώσεων

 

Εισιτήρια  Europa League: ΠΑΟΚ - ACF FIORENTINA

Δηλώστε τώρα συμμετοχή και διεκδικήστε από 1 απο τα 4 διπλά Vip εισιτήρια μαζι με κάρτες φιλοξενίας για τον αγώνα των ομίλων της 3ης αγωνιστικής του UEFA EUROPA LEAGUE: ΠΑΟΚ - AFC FIORENTINA!

Η κλήρωση πραγματοποιείται σε   ημέρες και  

Δώρα:

 • 4 Διπλά VIP Εισιτήρια

 • Κερδίστε εισιτήρια για τον αγώνα UEFA Europa League!
   

  Υπηρεσία  Υποτροφίες πολεμικών τεχνών!

  Η Nova και η Forthnet δίνουν το προνόμιο σε 3 τυχερούς συνδρομητές να κερδίσουν απο 1 ετήσια υποτροφία για την σχολή πολεμικών τεχνών Zen Fighting Club του Στέλιου πολίτη!

  Η κλήρωση πραγματοποιείται σε   ημέρες και  

  Δώρα:

 • 3 Υποτροφίες
 • Κερδίστε υποτροφίες πολεμικών τεχνών στο Zen Fighting club!
   

  Εισιτήρια  Παράσταση: "Η Πεντάμορφη και το Τέρας"!

  Η Nova και η Forthnet δίνουν το προνόμιο σε 60 τυχερούς συνδρομητές, να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση "Η Πεντάμορφη και το Τέρας" στο Μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης.

  Η Πεντάμορφη και το Τέρας είναι η κλασική ιστορία της Μπελ και του Τέρατος, που στην πραγματικότητα είναι ένας νεαρός πρίγκιπας τον οποίο καταράστηκε μια μάγισσα. Αν το Τέρας καταφέρει να μάθει ν' αγαπά και ν' αγαπιέται, τότε τα μάγια θα λυθούν και θα ξαναβρεί την πραγματική του μορφή. Αν το Τέρας δεν μάθει το μάθημά του, αυτός και όλο του το σπίτι θα είναι καταραμένοι για πάντα.

  Η κλήρωση πραγματοποιείται σε   ημέρες και  

  Δώρα:

 • 60 Διπλές προσκλήσεις

 • Ζήστε την Εμπειρία του Αυθεντικού Brodway Μιούζικαλ!
   

  Εισιτήρια  Παράσταση:"Με δύναμη απο την Κηφισιά!

  Η Nova και η Forthnet δίνουν το προνόμιο σε 15 τυχερούς συνδρομητές, να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση του Κβθε www.ntng.gr, "Με δύναμη απο την Κηφισιά" στο μικρό θέατρο της Μονής Λαζαριστών.

  Τέσσερις γυναίκες σε ένα σπίτι μιλούν ασταμάτητα. Για τον εαυτό τους, τις σχέσεις τους, τους άντρες, το παρόν και το μέλλον. Ο διάλογος ανάμεσα στα πρόσωπα στήνεται αριστοτεχνικά σαν ιστός αράχνης. Τα όρια ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία, την κωμωδία και το δράμα, θαμπώνουν.

  Η κλήρωση πραγματοποιείται σε   ημέρες και  

  Δώρα:

 • 15 Διπλές προσκλήσεις

 • Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση του ΚΒΘΕ!
   

  Εισιτήρια  Παράσταση: "Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας"

  Nova και η Forthnet δίνουν το προνόμιο σε 80 τυχερούς συνδρομητές, να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση "Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας" στο Θέατρο Παλλάς!

  Ολα στον «Αγαπητικό» συμβαίνουν μέσα σε ένα 24ωρο, στη γιορτή της Αναλήψεως που είναι μία μεγάλη ημέρα για τους ανθρώπους, του κάμπου, τους τσοπάνηδες, τις βοσκοπούλες και τους τσέλιγκες. Στο επίκεντρο, μία μάνα-χήρα, η Μάρω, που ο μέλλων γαμπρός της, ξυπνάει μέσα της την ξεχασμένη θηλυκότητά της και την καλεί να ξαναζήσει τον μεγάλο, παλιό ερωτά της.

  Η κλήρωση πραγματοποιείται σε   ημέρες και  

  Δώρα:

 • 80 Διπλές προσκλήσεις

 • Κερδίστε προσκλήσεις για τον "Αγαπητικό της βοσκοπούλας"
   

  Εισιτήρια  Παράσταση:" Η αρρώστια της νιότης"!

  Η Nova και η Forthnet δίνουν το προνόμιο σε 15 τυχερούς συνδρομητές, να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση του Κβθε www.ntng.gr , "Η αρρώστια της νιότης" στο Νέο Υπερωό ΕΜΣ.

  Μια παρέα φοιτητών της Ιατρικής δοκιμάζει τα όριά της φλερτάροντας με την καταστροφή. Απελπισμένοι, απόλυτα διαψευσμένοι μετά τον Α ́ Παγκόσμιο Πόλεμο, μπερδεμένοι ηθικά και ιδεολογικά, παγιδεύονται σε παιχνίδια ασύδοτα και αμείλικτα, θεωρώντας τη νιότη τους αρρώστια που πρέπει να αφανιστεί.

  Η κλήρωση πραγματοποιείται σε   ημέρες και  

  Δώρα:

 • 15 Διπλές προσκλήσεις

 • Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση του ΚΒΘΕ!
   

  Εισιτήρια  Παράσταση: "Θα περάσει κι αυτό"!

  Nova και η Forthnet δίνουν το προνόμιο σε 100 τυχερούς συνδρομητές, να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση "Θα περάσει κι αυτό" στο θέατρο Badminton !

  Μετά το "ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ", τιμώντας την Αθηναϊκή Επιθεώρηση, το σπουδαίο αυτό κεφάλαιο του ελληνικού θεάτρου, η νέα παράσταση "ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ". Ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα που, μέσα από την Επιθεώρηση, αφηγείται την ιστορία της Ελλάδας από εκεί που τελείωσε το πρώτο μέρος, το 1967.

  Η κλήρωση πραγματοποιείται σε   ημέρες και  

  Δώρα:

 • 80 Διπλές προσκλήσεις

 • Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση "Θα περάσει κι αυτό"
   

  Εισιτήρια  Παράσταση: "Σμύρνη μου αγαπημένη"!

  Η Nova και η Forthnet δίνουν το προνόμιο σε 80 τυχερούς συνδρομητές, να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στο "ΘΕΑΤΡΟΝ" www.theatron254.gr, του κέντρου πολιτισμού "Ελληνικός κόσμος" "Σμύρνη μου Αγαπημένη"!

  Η ανεπανάληπτη ζωή της κοσμοπολίτισσας πρωτεύουσας της Ιωνίας από την εποχή του Α’ παγκοσμίου πολέμου μέχρι το τέλος της πόλης. Η πολιτισμική κοινωνία της Σμύρνης, ο μαγικός τρόπος ζωής, η κουζίνα και η μουσική που συνδυάζουν αρμονικά τα στοιχεία όλων των εθνοτήτων αλλά και οι κρυφές δυσαρμονίες τους, περνούν μέσα από τις προσωπικές ιστορίες των ηρώων.

  Η κλήρωση πραγματοποιείται σε   ημέρες και  

  Δώρα:

 • 80 Διπλές προσκλήσεις

 • Κερδίστε προσκλήσεις για την παραστάση "Σμύρνη μου Αγαπημένη"!
  © FORTHNET 2014, Αll Rights Reserved | Αναζήτηση | Επικοινωνία