Forthnet.gr

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Δελτία Τύπου

Nova και Discovery ανανεώνουν τη μακρόχρονη συμφωνία τους!

Η Nova, ο κορυφαίος πάροχος συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, προχώρησε στην ανανέωση της  συμφωνίας με τo δίκτυο Discovery που αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη της τα τελευταία 18 χρόνια.

Η ανανέωση της συμφωνίας εξασφαλίζει στους συνδρομητές της Nova την αξεπέραστη εμπειρία θέασης των κορυφαίων καναλιών που είναι ενταγμένα στο δίκτυο Discovery. Πρόκειται για τα παγκοσμίως δημοφιλή κανάλια Eurosport1, Eurosport1 HD και Eurosport2 που προσφέρουν πλούσιο αθλητικό θέαμα με συναρπαστικές στιγμές από τα πιο δημοφιλή αθλήματα όπως τένις, ποδηλασία, χειμερινά σπορ, σνούκερ και μηχανοκίνητο αθλητισμό, καλύπτοντας κορυφαίες διοργανώσεις, όπως τα Grand Slam US Open, Australian Open και Roland Garros, τα Spring Classics, τον Γύρο της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σνούκερ, τις 24 Ώρες του Λε Μαν και το Αμερικανικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου (MLS). Συμπεριλαμβάνονται επίσης  τα Discovery Channel,  Animal Planet και Discovery Showcase HD με το υψηλής ποιότητας περιεχόμενό τους,  ντοκιμαντέρ, εκπομπές για τις επιστήμες, τις εξερευνήσεις, την ιστορία, την τεχνολογία, τη φύση και το περιβάλλον.

Συνολικά, τα προγράμματα των καναλιών του δικτύου Discovery μεταδίδονται σε περισσότερες από 220 χώρες του κόσμου ενώ τα απολαμβάνουν περισσότερα από τρία δισεκατομμύρια τηλεθεατές.

Η Nova που είναι πλέον η μοναδική πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα όπου μεταδίδονται μέσω δορυφόρου τα κανάλια του δικτύου Discovery συνεχίζει να προσφέρει με συνέπεια στους συνδρομητές της, τη μοναδική εμπειρία θέασης υψηλού επιπέδου περιεχομένου.

Η νέα συμφωνία με το δίκτυο Discovery συμπεριλαμβάνει επίσης on demand δικαιώματα για την διανομή περιεχομένου στη μεγάλη οθόνη, αλλά και ταυτόχρονη θέαση σε laptop, tablet και smartphones, μέσω της καινοτόμου υπηρεσίας Nova GO έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να παρακολουθούν το αγαπημένο τους πρόγραμμα όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

Σχολιάζοντας τη συμφωνία η Κατερίνα Κασκανιώτη, Pay TV Director της Forthnet, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την ανανέωση της πολυετούς συνεργασίας με το στενό συνεργάτη μας, τo δίκτυο Discovery. Η ανανέωση της συμφωνίας μας αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης προς τους συνδρομητές μας για την παροχή εξαιρετικού τηλεοπτικού περιεχομένου από τη συνδρομητική πλατφόρμα της Nova».

Από την πλευρά του Discovery, ο Andrey Stoychev, Head of Commercial development, Distribution, Sports & Commercial Operations CEEMCA, δήλωσε σχετικά: «Εκτιμούμε ιδιαιτέρως την ανανέωση της συνεργασίας με τη Nova μέσω της οποίας θα συνεχίσουμε να τηρούμε την υπόσχεση να εξυπηρετούμε το πιστό και αφοσιωμένο ελληνικό κοινό με περιεχόμενο που εμπνέει, ενημερώνει και ψυχαγωγεί σε κάθε οθόνη».

Σχετικά με τη Nova

Η Nova είναι ο κορυφαίος πάροχος συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας. Μέσω της οικογένειας υπηρεσιών «Nova 3play», έφερε και καθιέρωσε στην ελληνική αγορά τις συνδυαστικές υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας, ευρυζωνικού internet και τηλεοπτικού περιεχομένου, δημιουργώντας μία νέα, ενιαία εμπειρία οικιακής απόλαυσης. Τις υπηρεσίες Nova για το σπίτι λαμβάνουν σήμερα 1 εκατομμύριο συνδρομητές, ενώ παράλληλα η Nova προσφέρει εξελιγμένες υπηρεσίες επικοινωνίας και συνδρομητικής τηλεόρασης σε 40.000 επαγγελματίες, επιχειρήσεις και φορείς του δημοσίου. Η Nova αποτελεί συνώνυμο της καινοτομίας και εμπλουτίζει διαρκώς την εμπειρία των πελατών της με πρωτοποριακές δυνατότητες, όπως οι πρόσθετες υπηρεσίες τηλεόρασης «Nova On Demand», "Νova GO", "Nova Multiview", μέσα από τις οποίες «Ζεις καλύτερα!».  Οι υπηρεσίες Nova παρέχονται από την εταιρία Forthnet.

Σχετικά με το Discovery

To Discovery, Inc (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) είναι παγκόσμιος ηγέτης στην ψυχαγωγία, που εξυπηρετεί το αφοσιωμένο κοινό του σε όλο τον κόσμο με περιεχόμενο που εμπνέει, ενημερώνει και διασκεδάζει. Το Discovery προσφέρει περισσότερες από 8.000 ώρες πρωτότυπου προγράμματος τον χρόνο και κυριαρχεί στα είδη αγαπημένου περιεχομένου σε όλο τον κόσμο. Διαθέσιμο σε 220 χώρες και 50 γλώσσες, το Discovery αποτελεί καινοτόμο πλατφόρμα, προσεγγίζοντας θεατές σε κάθε είδος οθόνης, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων TV Everywhere, όπως το πακέτο εφαρμογών GO και το Discovery Kids Play,  υπηρεσίες μετάδοσης «απευθείας στους καταναλωτές» όπως το Eurosport Player και το Motor Trend OnDemand  και το ψηφιακής μορφής κοινωνικό περιεχόμενο από το Group Nine Media.

Το πακέτο καναλιών του  Discovery περιλαμβάνει τα Discovery Channel, HGTV, Network Food, TLC, Investigation Discovery, Travel Channel, Turbo / Velocity, Animal Planet και Science Channel, καθώς και το OWN: Oprah Winfrey Network στις ΗΠΑ, Discovery Kids στη Λατινική Αμερική, Επίσης, περιλαμβάνονται τα  Eurosport, ο κορυφαίος πάροχος αθλητικού περιεχομένου τοπικού ενδιαφέροντος  που φιλοξενεί τους  Ολυμπιακούς Αγώνες για όλη την Ευρώπη. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.corporate.discovery.com και ακολουθήστε το @DiscoveryInc σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.