Forthnet.gr
e-bill

Υπηρεσίες για το Σπίτι

Τι είναι;

Πως βλέπω;

Πως το αποκτώ;

Nova GO Απολαύστε ζωντανά ή On demand τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις των
καναλιών Novasports, ταινίες και σειρές από τα κανάλια Novacinema,
ντοκιμαντέρ, παιδικά, talk shows και πολλά αλλά!

Nova GO Στο σπίτι σε 2η συσκευή, στο εξοχικό, στην παραλία, ή όπου αλλού
βρίσκεσαι
εντός Ελλάδας, με μια οποιαδήποτε σύνδεση wifi internet!

Nova GO Στο laptop, το tablet ή το smartphone σου

* Η υπηρεσία προσφέρεται χωρίς επιπλέον χρέωση για όλους τους συνδρομητές Nova ανεξαρτήτου συνδρομής. Για συνδρομητές που δεν έχουν όλα τα κανάλια Novasports ή /και Novacinema ισχύει 12μηνη ανανέωση υπηρεσίας.

Με την υπηρεσία Nova GO απολαμβάνετε

Live TV:

Ζωντανά, επιλεγμένα κανάλια της Nova για να μην χάνετε στιγμή από το αγαπημένο σας περιεχόμενο.

On Demand:

Μία επιλογή από τα καλύτερα του κόσμου της Nova στην διάθεση σας, όποτε εσείς θέλετε.

Catch Up TV:

Επιλεγμένα προγράμματα, μέχρι και 7 ημέρες μετά την ημερομηνία της προβολής τους.

Κάποιες επιπλέον δυνατότητες...

 • Δημιουργία ξεχωριστών προφίλ: Μέσω του κύριου λογαριασμού σας έχετε τη δυνατότητα δημιουργίας μέχρι και 4 παρένθετων λογαριασμών (προφίλ, με περιορισμένα δικαιώματα) οι οποίοι είναι μοναδικοί για κάθε μέλος της οικογένειάς σας.
 • Pause & Play: συνεχίστε την παρακολούθηση του αγαπημένου σας προγράμματος από το σημείο που το αφήσατε, οποιαδήποτε συσκευή και αν χρησιμοποιείτε!

Βασικές προϋποθέσεις

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ:

 • Broadband σύνδεση στο Internet (ασύρματη ή ενσύρματη)
 • Kωδικούς πρόσβασης στην υπηρεσία Nova GO
  Με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας σας αποστέλλεται ενημερωτικό email και sms με το password/pin σας. Μπορείτε να αλλάξετε τόσο το Password όσο και το Pin σας μετά τη σύνδεσή σας.

Υποστηριζόμενες συσκευές

* Απαιτείται iOS 5 και άνω & Android vers. 4.2 και άνω. Συσκευές με μη εργοστασιακό λογισμικό (rooted/jailbroken) ΔΕΝ υποστηρίζονται.

Βασική διαχείριση

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ:

Με βάση την Πολιτική Ορθής Χρήσης η ανανέωση συσκευής επιτρέπεται μια φορά το μήνα. Μπορείτε αυτόματα να ανανεώσετε τη συσκευή σας μέσω του www.novago.gr -> «Πληροφορίες υπηρεσίας» -> «Ανανέωση συσκευής».

ΑΛΛΑΓΗ PASSWORD:

Η διαδικασία γίνεται εύκολα και αυτόματα, στο www.novago.gr, μέσω του κύριου λογαριασμού (admin) πηγαίνοντας στο μενού ‘Admin’ στο επάνω δεξί μέρος της οθόνης (μέσω laptop) ή στο μενού ‘Περισσότερα’ (μέσω των εφαρμογών iOS και Android).

ΑΛΛΑΓΗ PIN:

Η διαδικασία γίνεται εύκολα και αυτόματα, στο www.novago.gr, μέσω του κύριου λογαριασμού (admin) πηγαίνοντας στο μενού ‘Admin’ στο επάνω δεξί μέρος της οθόνης (μέσω laptop) ή στο μενού ‘Περισσότερα’ (μέσω των εφαρμογών iOS και Android).

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΗΣ ΧΡΗΣΗΣ:

Το περιεχόμενο της υπηρεσίας Nova GO διατίθεται αποκλειστικά και μόνο για ιδιωτική χρήση. Η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εκμετάλλευση, δημοσίευση, δημόσια εκτέλεση, διαμοιρασμός σε τρίτους, αντιγραφή επεξεργασία της εφαρμογής Nova GO και του περιεχομένου αυτής, ολική ή μερική, χωρίς την έγγραφη άδεια της MCH, απαγορεύεται.

Τόσο απλά... όσο 1, 2, 3!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας

Με την ορθή και πλήρη συμπλήρωση των πεδίων στη φόρμα εγγραφής, θα λάβετε email στη διεύθυνση που δηλώσατε για επιβεβαίωση της εγγραφής. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα σας σταλεί τo password/pin στο κινητό που δηλώσατε.

Εγγραφή συνδομητή Nova
Εγγραφή με κουπόνι
*
*
*
info icon

Το username μπορεί να περιέχει μικρά και κεφαλαία γράμματα του λατινικού αλφαβήτου καθώς και νούμερα. Θα πρέπει να αποτελείται από 4 έως 10 χαρακτήρες και ο πρώτος χαρακτήρας του να είναι γράμμα.

*
Σε αυτή τη διεύθυνση θα σας σταλεί email που θα περιέχει link επιβεβαίωσης για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας
*
*
*
*

* Υποχρεωτικά πεδία

Κατεβάστε τις εφαρμογές

Για την παρακολούθηση video είναι απαραίτητη η εγκατάσταση της Nova GO εφαρμογής ανάλογα με την συσκευή που θα χρησιμοποιήσετε. Μπείτε απο την συσκευή σας και επιλέξτε μία απο τις παρακάτω εφαρμογές για Laptop, Apple iPad/iPhone ή Android Tablet/Phone και απολαύστε τα καλύτερα της Nova, όπου και αν βρίσκεστε!

 • Web TV plugin
 • App store download
 • Google Play download
 • App store download
 • Google Play download

Απολαύστε μοναδικό περιεχόμενο

Απολαύστε το αμέσως επόμενο διάστημα στο Nova GO, τα μεγάλα ντέρμπι της Super league στα κανάλια novasports, μεγάλες πρεμιέρες των καναλιών novacinema, αξέχαστες ταινίες από την ταινιοθήκη του ΦΙΝΟΥ καθώς και νέα κανάλια για όλα τα γούστα!

novago beta logo

© FORTHNET 2015, Αll Rights Reserved | Αναζήτηση | Επικοινωνία Google+